Egy igazán remek hír, Ózdra települ a JYSK, a KIK és a DM is

Megosztás

Hamarosan ismét érdemes lesz Ózdra költözni, illetve a B-A-Z megyei városban maradni, mivel – többek között a polgármester sikeres tárgyalásainak köszönhetően – rengeteg új munkahely létesül, újra élettel telik meg sok kihalt terület. Ózd egy regionális könnyűipari központ lehet.

Ózdon az egyik legégetőbb probléma a súlyos munkanélküliség, ám ez a gond nem újkeletű, már évtizedekre visszanyúlik. Most azonban végre fordulat állt be, Janiczak Dávid számolt be a rendkívül jó hírekről, megszületett a megállapodás az érintett cégekkel.

“FELLEBBEN A FÁTYOL❗🔜 JYSK, KIK, DM JÖN ÓZDRA❗

Március végén számoltam be róla, hogy értékesítettük az ’Órás körforgalom’ melletti, régi törőmű területét, ahol kereskedelmi szolgáltató üzleteknek fog a befektető épületet emelni. Akkor még nem mondhattam el, hogy mely üzletek érkeznek a városunkba, ugyanis át kellett még esniük egy eljáráson, ami mára sikeresen végbement.

Az építkezés várhatóan jövő évben kezdődik, és a vadonatúj épületben JYSK, KIK és DM üzletek fognak nyílni. Ezzel bővül a munkahelyek és a szolgáltatások száma is városunkban, tovább fejlődik a városközpont. Két éve a McDonald’s ilyenkor nyitotta meg kapuit, szintén egy korábban parlagon álló területen, most egy újabb terület gazdagodik szolgáltatásokkal és a környezetében 120 új parkoló helyet is létesítenek!

Az eljárás lefolytatásának meggyorsításáért köszönet illeti Riz Gábor országgyűlési képviselő urat – írta Janiczak Dávid. Lehet, hogy ismét érdemes lesz Ózdra költözni és nem kizárólag elvándorlás lesz? Egy nagyon fontos lépést látunk ennek irányába.

A tervek már nemcsak egyszerű tervek, indulhat a megvalósítás

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek